I över två månader, kanske är det tre till och med, så har allt mitt pyssel varit nerpackat i kartonger. Ni vet, papper, mallar, washitejp, band, stämplar, stansar och så vidare. Det är ju inte direkt så att jag ständigt pysslar men jag tycker om tryggheten i att veta var jag har mina saker och att lätt komma åt dem om suget sätter in.

Och mitt instagramflöde fylls av pyssel. Vet ni hur många duktiga diy:are det finns på instagram? Jag vet inte varifrån de får vare sig tid eller energi, men många är fantastiska. De ger mig också lite prestationsångest…

Nåja, nu vill jag ha fram mitt pyssel. Jag vill få i ordning min kontors/pysselhörna snarast! Under tiden inspireras jag av Kreativa Karin, Studio DIY och Handmade Charlotte samtidigt som jag plockar i saker i kundkorgar hos både Panduro och Make and Create.

Det kan bli farligt dyrt det här att ha pysslet i lådor…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: